Om

Om

Jag är Philip Manning, skapare och ägare av Bacon 2D – 2D Spelautomat-Relaterat innehåll. Vi är en grupp av 3 vänner i mellanåldern som älskar att spela spelautomater och gambla då och då. Livet är hektiskt på grund av dagsrutiner, jobb, fruar och barn, bland annat, så vi bestämde oss för att skapa en hemsida för att dela vår passion för spelautomater som ett roligt sätt att hålla kontakten regelbundet på.

Jag har till och med en vintage spelautomat hemma, som jag köpte för några år sedan när jag körde förbi en loppmarknad i en liten stad i Tennessee.

Min kompis Matt var den som sålde spelautomaten åt mig, och han introducerade mig till James, sin bästa kompis, och en spelautomats-älskare som oss. Tack vare vår passion för spelautomater blev vi vänner.

Alla borde veta vid det här laget att spelande på spelautomater beror i huvudsak på tur snarare än skickligheter eller strategier.

Människor älskar att spela på spelautomater för att kunna ha kul och bli hypnotiserade av ljusen, ljuden och färgerna medan de får några slantar tillbaka under processen. Det är anledningen till varför jag och mina vänner älskar att spela på spelautomater.

På Bacon 2D är vi hängivna att dela information relaterad till 2D spelautomater, skrivna speciellt för tillfälliga spelare och professionella gamblers som vill ha mer tips, strategier, och nyfikna fakta om spelautomater.

Spelare som bläddrar genom vår hemsida får tillång till intressanta artiklar som pratar om saker så som vilka spelmotorer som kommer att skapa nästa generation av spelautomater, hur de här motorerna fungerar kommer skaka industrin och göra så att den utvecklas med ett snabbare tempo, och vad 2D spelautomater borde ha gjort för att klara sig i affärslivet.

Kolla Bacon 2D för mer hjälpsam information om 2D spelautomater och gambling, och lär dig att spela spelautomater som en expert.