Prenumerera på Bacon 2D

Prenumerera på Bacon 2D

Att hjälpa någon växa, öka deras räckvidd i livet, och nå sina drömmar och mål är något berömligt att göra. Samma sak gäller för hemsidor, märken, och produkter när de växer och förbättras tack vare hjälpen av våra läsare, klienter, och användare.

Vi bjuder in vår publik till att prenumerera på hemsidan och få komplett tillgång till innehållet vi delar. Genom att betala en liten avgift varje månad, får användare en email-notifikation för att kunna vara den första som får veta om nytt innehåll på sidan.

Vi älskar vår publik och genom att prenumerera på Bacon 2D hjälper våra läsare oss att hålla sidan vid liv. En del av våra webbdesigners ersättning, som hjälper oss få allting gjort på sidan, är också fonderad med hjälp av våra prenumeranter.

Desto mer hjälp vi får, ju mer högkvalités innehåll får våra läsare, fyllt med bättre undersökning, de senaste nyheterna och trenderna inom 2D spel. Bli en VIP läsare och få full tillgång till lite extra innehåll medan du går med i gemenskapen. Kolla på vår kontaktinformation och prenumerera.