Välj rätt: 2D och 3D spelautomater förklarade

Välj rätt:  2D och 3D spelautomater förklarade

Även om spelautomat-industrin har alltid varit en pionjär när det kommer till hälsosamma gambling-orienterade affärsmodeller, tvingar nuvarande teknologier industrin att betta på en ny generation av spelautomater vilket lämnar 2D spelautomater åt sidan.

Det var så 3D spelautomater började bli berömda, och göra en stor entré för att kunna lämna ett stort märke inom affärslivet och tjäna sin rättmätiga plats i industrin. Lär dig skillnaden mellan 2D och 3D spelautomater och ha kul med att testa båda.

2D Spelautomater – hur fungerar de?

funktion postBild Välj rätt 2D och 3D spelautomater förklarade 2D Spelautomater – hur fungerar de - Välj rätt:  2D och 3D spelautomater förklarade

Under åren har spelautomater utvecklats från enarmade banditer till en enkel touchskärm för att kunna ‘trycka och vinna. 2D spelautomater är ‘vanliga’ video-spelautomater där användare behöver placera ett bett, trycka på en knapp, och kolla på rullarna snurra innan resultaten visas på skärmen.

Fyllda av ljus, många färger, och intressanta teman att välja från, de här maskinerna är här för att stanna som gamblers favoriter. Några av de mest populära 2D spelautomaterna är Slots O’ Gold, Mayan Mystery, Da Vinci Diamonds och Safari Dreams, bland andra bra titlar att titta på.

3D Spelautomater – Vad är dem?

funktion postBild Välj rätt 2D och 3D spelautomater förklarade 2D Spelautomater –3D Spelautomater – Vad är dem - Välj rätt:  2D och 3D spelautomater förklarade

Å andra sidan är 3D spelautomater den nästa generationen av spelautomater. De här maskinerna är en blandning av video-spelautomater och datorspel, på så sätt visas nya och bättre grafiker, förbättrat ljud, och 3D animations-effekter för användare att uppleva ett nytt sätt att spela nya spelautomater.

Tack vare de teknologiska framstegen på nuvarande elektroniska mobilenheter, är 3D spelautomater kompatibla med alla operativsystem. Även om 3D spelautomater fortfarande är nya för publiken, har de fått positiva recensioner.

Spel titlar så som Treasure Island, Gonzo’s Quest, och Book of Dead, är fanfavoriter för tillfället.

Oavsett om du gillar det eller inte, erbjuder 3D spelautomater nya och mer engagerande gränssnitt och storylinjer för att backa upp deras animations-effekter. Men 2D spelautomater kommer att fortsätta släppa nya och iögonfallande spel, på så sätt försäkras spelautomater som det mest spelade kasino-spelet bland alla.