Sex 2D spelautomater att veta om i 2019

Sex 2D spelautomater att veta om i 2019

Spelautomater är mer än 100 år gamla, eftersom den första enarmade banditen släpptes år 1899 av Charles Fey.

Sedan de uppfanns har spelautomater utvecklats tack vare teknologiska framsteg från kraftiga och tunga maskiner till att kunna spelas genom att trycka på en skärm, eller helt enkelt på din telefon.

“Liberty Bell” var den första spelautomaten att bli en ikon för de som kom efter, och ändrade industrin till ett rätt lönsamt affärsliv. Tack vare det spelas spelautomater fortfarande över hela världen. Här är en lista av några få 2D spelautomater att veta om det här året.

Mermaid Slots

funktion postBild Sex2DSpelautomaterattvetaomi2019 Mermaid Slots - Sex 2D spelautomater att veta om i 2019

Sjö-temat i det här spelet erbjuder spelarna chansen att ha en underhavs upplevelse med sjöjungfrur, delfiner, många skattkistor, och den kraftfulla Poseidon som symboler. Ett färgglatt gränssnitt står framför användare när de spelar för att vinna free-spins och pengar.

Australian Slots

funktion postBild Sex2DSpelautomaterattvetaomi2019 Australian Slots - Sex 2D spelautomater att veta om i 2019

Den här spelautomaten med australienskt tema är fyllt med känguruer, koalor, krokodiler, och ursprungs-stammar används som symboler på rullarna.

Spelandet är ungefär samma som på andra spelautomater men vi är säkra på att det här australienska temat kommer att få dig att vilja resa genom den australienska savannen för att se djuren springa och hoppa runt.

Whisker Jones Slots

funktion postBild Sex2DSpelautomaterattvetaomi2019 Whisker Jones Slots - Sex 2D spelautomater att veta om i 2019

Om du föreställer dig en spelautomat med Indiana Jones tema blandat med en spelautomat med katt tema, så får du den här spelautomaten.

Fyllt med katter som löser pussel och erbjuder sin resa genom oupptäckta grottor, erbjuder Whisker Jones spelare en engagerande upplevelse. Vinn coins och aktivera “Scatter” bonusen för att kolla på de fina animationerna det här spelet erbjuder.

Greek Legends Slots

funktion postBild Sex2DSpelautomaterattvetaomi2019 Greek Legends Slots - Sex 2D spelautomater att veta om i 2019

I det här spelet med antikens Grekland-tema kommer spelare bli glada över att se hur grekiska gudar och gudinnor syns på rullarna och aktiverar bonusar och priser. Mystiska skapelser, halvgudar, och titaner är också en del av helheten och kan hjälpa spelare bekämpa onda mystiska varelser.

Irish Love Slots

funktion postBild Sex2DSpelautomaterattvetaomi2019 Irish Love Slots - Sex 2D spelautomater att veta om i 2019

Irland är bastemat för det här spelet, som pysslingar, 4 klöver, regnbågar, ett brinnande trärör, magiska svampar, och guldkrukor som används som symboler. Spelet erbjuder en “scatter” runda som är aktiverad genom att kombinera 3 ”scatter” symboler på rullarna.

Vampires Slots

Ett av de senaste spelautomats-spelen som släpptes det här året är inget annat än Vampires. Ett mörkt och dystert tema för spelautomater som fortfarande växer i popularitet är det här spelets miljö.

Spelet använder Dracula som dess wild card, och Frankenstein’s monster, svarta katter, stora spindlar, häxor, och spöken fyller skärmen med symboler i det här läskiga spelet.

Att ha chansen att spela på spelautomater från bekvämligheten av ditt hem, eller genom att besöka en landbaserad salong, är ett underbart sätt att ha kul medan du tjänar pengar i processen. Börja med att kolla på de här spelen och njut av många coins och bonusar hela året.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *